Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Peste 20 de trupe celebre urcă pe scena de la Electric Castle în 2019

Thirty seconds to Mars, Florence and The Machine , Bring Me The Horizon sunt doar cateva dintre formatiile care vor urca în 2019 pe scena de la Electric Castle.

Thirty seconds to Mars, Florence and The Machine , Bring Me The Horizon sunt doar cateva dintre formatiile care vor urca în 2019 pe scena de la Electric Castle.

Transilvania își deschide din nou porțile pentru iubitorii de muzică electronică. Cel mai iubit festival al verii revine în 2019 cu peste 20 de nume celebre. În perioada 17-21 iulie, mii de oameni își dau întâlnire la Cluj-Napoca pentru a simți împreună vibrațiile Electric Castle.

Florence and The Machine, formatia nominalizata de trei ori la prestigioasele premii Grammy, va da drumul distratiei in prima zi de festival. De la lansarea primului album in 2009, formatia a fost nominalizata si la BRIT Awards, Billboard Awards, Mercury si BBC, castigand o serie de premii importante. In 2019, trupa indie va sustine pentru prima data un concert in Romania. La inceputul carierei, Florence a avut probleme cu alcoolul intrucat se simtea stresata din cauza faimei. Aceasta a marturisit ca a fost o revelatie pentru ea cand a descoperit ca poate sa cante fara sa bea. Peste 20 de trupe celebre urcă pe scena de la Electric Castle în 2019

In a doua zi de festival, capul de afis este tinut de formatia britanica Bring Me The Horizon. Trupa este pentru a doua oara invitata la Electric Castle, prima data ajungand in Romania in 2016 la editia a patra a festivalului. Un album nou al formatiei va fi lasat la inceputul anului viitor si acestia vor pleca intr-un turneu de promovare in Europa si Australia.

Cei trei membrii ai formației Thirty Seconds to Mars vin tocmai din California pentru a ne conduce pe ritmuri rock spre necunoscut. Trupa a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung turneu cu peste 300 de concerte. “Mereu inainte spre necunoscut” este motto-ul lor de debut si aduc in Romania un stil nou cu puternice influente electro. Acestia vor concerta in treia zi de festival si spectacolul se preconizeaza a fi unul de senzatie. Jared Leto, cel care a infiintat trupa, a fost actor inainte sa intre in industria muzicii. De asemenea, acesta a fost logodit cu Cameron Diaz in 2000 si este pasionat de pictura si calculatoare.

Printre numele care vor mai concerta la Electric Castle 2019 se mai numără Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.Peste 20 de trupe celebre urcă pe scena de la Electric Castle în 2019

Pentru a ramane conectati inca 239 de zile pana la festival cu atmosfera vibranta puteti intra pe https://electriccastle.ro/. De asemenea, biletele le puteti achizitiona de pe https://www.iabilet.ro/bilete-electric-castle-2019-36597/

Recomandari