Ți-a adus an de ani de sărbători ”All I Want for Christmas Is You!” Cum arată acum Mariah Carey după ce în ultima vreme s-a luptat cu depresia, singurătatea și kilogramele în plus

La 47 de ani, Mariah Carey  și-a găsit în sfârșit fericirea: trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr, are doi copii superbi, și… o siluetă  demnă de un fotomodel. Artista a slăbit în ultimele trei luni aproape 15 kilograme, a scăpat de gușa inestetică și de colăceii de grăsime. În plus, și-a recăpătat suplețea picioarelor.

La 47 de ani, Mariah Carey și-a găsit în sfârșit fericirea: trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr, are doi copii superbi, și… o siluetă demnă de un fotomodel. Artista a slăbit în ultimele trei luni aproape 15 kilograme, a scăpat de gușa inestetică și de colăceii de grăsime. În plus, și-a recăpătat suplețea picioarelor.

De curând, artista a urcat pe scenă la gala AHFWAD și a făcut furori într-o rochie lungă, neagră, model sirenă, care i-a pus în evidență noua siluetă. Cea care ne-a adus în dar de peste un deceniu ”All I Want for Christmas Is You!” arată la fel de sexy ca la începutul cariei sale.

În plus, rtista a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii recente, realizate pe când a ales, alături de iubitul Bryan Tanaka, un brad de Crăciun și decorațiuni. În imaginile respective, Mariah apare îmbrăcată într-o pereche de blugi mulați, care îi evidențiază noile forme, deloc rubensiene.

Ultimele știri