Căutare Live

Hot! Hot! Hot! Tom Boxer, Richy B şi Morena lansează videoclipul piesei "Dime que si"

Chiar daca vara a trecut, iata ca Tom Boxer, Richy B si Morena aduc o atmosfera caliente, prin videoclipul piesei "Dime que si". Single-ul este produs si compus in studioul Tom Boxer Records, iar filmarile clipului au avut loc in Constanta, la malul marii.

Chiar daca vara a trecut, iata ca Tom Boxer, Richy B si Morena aduc o atmosfera caliente, prin videoclipul piesei "Dime que si". Single-ul este produs si compus in studioul Tom Boxer Records, iar filmarile clipului au avut loc in Constanta, la malul marii.

Tom Boxer este Dj-ul si producatorul ce duce talentul muzical autohton peste hotare. Acesta a lansat o serie de single-uri, printre care și "Morena", care a ajuns pe prima poziție în Bulgaria, Polonia și România. De asemenea, hitul a intrat în top 10 în Ungaria și Israel.

Următorul său single a fost "Deep in Love", care a ajuns pe poziția a 8-a în România și Ungaria, dar și pe locul 18 în Polonia.

In anul 2012, a primit discul de aur pentru vanzari in Italia cu single-ul “Deep in Love”, piesa depasind 60 de milioane de vizualizari Youtube si ajungand no.1 in Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Slovenia, Russia si nu numai.

In prezent, alaturi de Morena, se bucura de succes international, in tari precum: Turcia, Rusia, Ucraina, Spania, Bulgaria, dar si Islanda, si colaboreaza cu marile case de discuri SPINNIN RECORDS, ULTRA MUSIC, ARMADA, WARNER MUSIC, SONY MUSIC INTERNATIONAL, ATLANTIC RECORDS etc.

Morena, solista proiectului, a cunoscut succesul pe plan muzical in anul 2008, atunci cand a inceput colaborarea cu Tom Boxer. De atunci au urmat melodii care au ajuns in topurile muzicale, numeroase spectacole atat în tara, cat si in strainătate.

Richy B este un artist originar din Chile, care face istorie în Suedia, la fel ca Dj Mendez, Croos Fire, Yei și chiar Tito Beltran.

Muzica lui a început să fie auzita, pentru prima dată în Chile, pe posturile de radio mai importante din țară, iar, in prezent, piesele lui au succes in țări precum Spania, Norvegia, Suedia, Bolivia, Australia, Peru, Finlanda, Argentina și Chile, printre altele, alaturi de producatorul si prietenul lui, Rigo Fuego. Cantautorul a concertat, pe aceeasi scena, cu mari artisti precum Daddy Yankee , Tito el Bambino , Sean Paul (in Europa), Zalo Reyes , Américo , Cuentos de la Cripta ( in Venezuela), Kalamy Wey (Panamá) si Fernando Fuentes (Suedia).

In vara acestui an, Richy B a cantat in deschiderea lui Luis Fonsi (Despacito), in cadrul festivalului "El Carrusel", la Bucuresti.

Au reușit să cucerească toate topurile muzicale! Trupa Proconsul și Uddi, fostul concurent X-Factor, colaborare de excep... Un cântăreț iubit în toată România, DEVASTAT de MOARTEA băiatului său: „Îl aud vorbind cu mine”...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri