Căutare Live

Top cinci vedete autohtone din muzica pe Facebook!

Cu un numar impresionant de albume vandute atat in tara cat si peste hotare, vedetele din Romania au castigat in popularitate si cu ajutorul retelelor de socializare.

Iata topul celor mai tari vedete autohtone pe Facebook care au facut furori pe piata industriei muzicale!

Pe locul 1 se claseaza Inna, cea mai populara vedeta a muzicii dance a momentului. Single-ul ei de debut, Hot a fost o rampa de lansare care a condus-o culmile succesului, astfel incat frumoasa din Mangalia a scos hit dupa hit: "Sun is up", "I am the club rocker", "Déjà Vu", "Un Momento", "Endless". In prezent, Inna are 4.504.105 de fani pe Facebook.

Pe locul 2 in topul vedetelor de pe FB se plaseaza trupa Akcent, la o distanta destul de mare in ceea ce priveste numarul de fani in comparatie cu Inna. Simpaticii baieti, Adrian Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei, au castigat popularitatea in tara si in strainatate cu albumele lor:"In culori", "French Kiss", "Fara lacrimi" etc. Trupa Akcent are in prezent 969.829 de fani pe FB.

Locul 3 in topul celor mai iubite vedete pe FB este ocupat de frumoasa Alexandra Stan. Albumul "Mr Saxobeat", ce a facut-o cunoscuta, a fost vandut in peste 1.000.000 de copii pe scara larga si plasat-o in topul calor mai tari artisti in 20 de tari. Frumoasa constanteanca a atras 674.243 de fani pe FB.

Eduard Maya se claseaza pe locul 4 in top cu 661.092 de fani. Single-ul "Tornero", pe care acesta l-a compus pentru Mihai Traistariu pentru participarea la Eurovision, a marcat inceputul carierei sale ca muzician. Recentul sau album, "Desert Rain" i-a adus succes in Europa, Statele Unite, Africa de Sud si Pakistan.

Smiley, sub numele lui adevarat Andrei Tiberiu, fostul component al trupei Simplu, ocupa locul 5 in topul de pe FB, cu 474.920 de fani. Cu single-uri precum:"In lipsa mea", "Preocupat cu gura ta", "Designed to love you", "Dream girl", Smiley, poreclit astfel datorita caracterului sau vesel, a atras milioane de fane din intraga lume.

Sursa / Foto: facebrands.ro

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... EXCLUSIV / Alin Vaduva, despre momentul infrangerii la X Factor...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri