Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Top festivaluri de muzică din România pe care nu trebuie să le ratezi în 2019

Cele mai importante 4 festivaluri de muzică din România sunt și anul acesta la mare căutare printre cei dornici de distracție. Află unde și cât poți avea parte de distracție garantată.

Cele mai importante 4 festivaluri de muzică din România sunt și anul acesta la mare căutare printre cei dornici de distracție. Află unde și cât poți avea parte de distracție garantată.

Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well continuă tradiția și anul acesta. Noi artiști și-au anunțat deja prezența la cele mai importante vestivaluri de muzică, iar distracția este garantată. Top 4 festivaluri de muzică din România.

4. Summer Well (10-11 august, Buftea)

Cel mai vechi festival din România, Summer Well, se află la a noua ediție și se desfășoară între 10 și 11 august 2019, tot pe Domeniul Știrbey de la Buftea.

Nume confirmate până acum: The 1975, Pale Waves, Tender, The National, Maribou State și Black Honey

3. Electric Castle (17-21 iulie, Bonțida)

Se păstrează tradiția deja de șapte ani la Bonțida. La acest festival organizatorii închiriază un loc în cort pentru două persoane costă 300 de lei, iar la căsute de la 1.900 de lei.

La Electric Castel 2019 sunt așteptați: Grupurile Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars, Limp Bizkit, şi Bring Me the Horizon

2. Neversea (4-7 iulie,Constanța)

Pentru cea de-a treia ediţie a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea s-au vândut deja 10.000 de abonamente. În 2018 la Neversea, în cele 4 zile de festival au fost peste 150 de artişti internaţionali au urcat pe cele şapte scene ale evenimentului.

Neversea artiști 2019: G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, lista este completată astăzi de Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

1. Untold (1-4 august, Cluj Napoca)

Momentan nu se s-a anunțat niciun artist care va fi prezent la Neversea, însă s-au epuizat 15.000 de abonamente în mai puţin de 3 minute, în prezent fiind vândute peste 40.000. Organizatorii spun că dintre acestea 35.000 de mii au fost turişti străini. Abonamente pentru Untold 2019 au prețul de 119 euro plus taxe, dar și pachet VIP la 269 de euro plus taxe.

Foto: hepta.ro