Tot ce nu știai despre decesul lui Freddie Mercury. Detalii uluitoare

Freddie Mercury, faimosul solist al trupei britanice Queen, a avut o carieră de-a dreptul impresionantă. Se află printre artiștii de top ai muzicii internaționale, alături de nume răsunătoare, precum: Michael Jackson, Elton John sau Elvis Preasley.

Detalii nestiute despre moartea lui Freddie Mercury

Freddie Mercury, faimosul solist al trupei britanice Queen, a cunoscut succesul în toată lumea. Se află și astăzi printre artiștii de top ai muzicii internaționale, alături de nume răsunătoare, precum: Michael Jackson, Elton John sau Elvis Preasley.

Din nefericire, cariera sa s-a încheiat mult prea devreme, la doar 45 de ani. Și-a lăsat în urmă familie, prieteni, fani. Un întreg mapamond în lacrimi.

Boala l-a lovit crunt pe artist. Acesta a fost infectat cu virusului ucigaș HIV, ca mai apoi moartea să îi fie provocată de o bronhopneumonie. S-a stins la 24 noiembrie, 1991.

Dar moartea lui ascunde amănunte șocante, potrivit Atlas.

Piciorul i-a fost amputat

Într-un interviu acordat publicației The Sunday Times, chitaristul formației Queen, Brian May, a dezvăluit că, la una dintre ultimele cine în compania colegului său, a observat un detaliu teribil. Piciorul lui Freddie nu mai era complet. Acest lucru a fost ferit de atenția presei pentru a nu-i afecta imaginea după moarte.

S-a despărțit cu greu de operele sale de artă

Peter Freestone a fost asistentul personal al celebrului cântăreț în ultimii 12 ani de viață. A fost alături de el și în ultimele sale clipe, ajutându-l să se deplaseze prin conacul imens. Ba chiar i-a îndeplinit o ultimă dorință arzătoare, cu 4 zile înainte de moarte: să-și ia rămas bun de la toate picturile și sculpturile.

Unde se află trupul său

Deși era recunoscut pentru stilul său excentric, starul și-a dorit să aibă o odihnă veșnică pașnică, departe de ochii lumii, potrivit declarației lui Mary Austin într-un interviu acordat jurnalistului David Wigg. A renunțat la mormânt, preferând ca trupul să îi fie incinerat. Dar nici locul unde a fost depusă cenușa nu a fost făcut cunoscut.

Ce moștenire a lăsat

Freddie Mercury și-a dorit ca după moartea sa, cei apropiați să îi simtă încă prezența. Astfel că în Testamentul său este stipulat că, din banii încasați de pe urma melodiilor sale, să fie trimise coșuri pline de cadouri de sărbători prietenilor.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole

Timp de aproape 3 decenii, în numele marelui Freddie Mercury sunt distribuite pachete cu daruri de lux: șampanie, prăjituri și alte delicatese.

De asemenea, averea sa uriașă a fost împărțită în felul următor: Mary Austin, fosta logodnică și cea mai bună prietenă a primit Garden Lodge, 50 % din avere și câștigurile viitoare din drepturile de autor. Părinții și sora sa, Kashmira, au un procent mai redus: 25 % din averea și acțiunile sale. O sumă mai mică (500.000 de lire) i-a fost acordată ultimului iubit al lui Freddie, Jim Hutton.

În prezent, cei infectați cu HIV au o speranță mult mai mare de viață comparativ cu anii trecuți datorită avansului medical.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri