Căutare Live

Trup de zeiță și voce de senzație. Imagini HOT cu fata din România care va reprezenta Elveția la „Eurovision”

Grupul Timebelle, din care fac parte Miruna Mănescu (voce), Samuel Forster (tobe) şi Emanuel Daniel Andriescu (saxofon, pian), va reprezenta Elveţia la Eurovision 2017, cu melodia ”Apollo”

Grupul Timebelle, din care fac parte Miruna Mănescu (voce), Samuel Forster (tobe) şi Emanuel Daniel Andriescu (saxofon, pian), va reprezenta Elveţia la Eurovision 2017, cu melodia ”Apollo”.

Potrivit site-ului concursului muzical, Timebelle a fost înfiinţat în Berna. Grupul a mai participat la selecţia naţională Eurovision Elveţia în 2015, cu melodia ”Singing About Love”.

Piesa ”Apollo” va fi prezentată în cea de-a doua semifinală a Eurovision, care va avea loc pe 11 mai la Kiev.

”Mulţumim pentru tot sprijinul vostru”, a fost mesajul publicat luni pe pagina de Facebook a formaţiei.

Selecţia naţională elveţiană a debutat în luna septembrie, iar 20 de artişti au fost selectaţi. În finală, şase piese au concurat pentru titlul de reprezentant al Elveţiei.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. România va concura în a doua semifinală a competiţiei, în prima parte a show-ului programat pentru 11 mai.

România nu a putut participa la competiţia de anul trecut. Televiziunea Română şi European Broadcasting Union (EBU) au ajuns, în luna octombrie, la un acord prin care să facă posibilă revenirea României la Eurovision şi difuzarea, de către postul public de televiziune, a ediţiei din 2017.

Interesant că Miruna Mănescu nu este o prezență nouă în muzica românească. Frumoasa brunetă și-a făcut „botezul” la capitolul apariții tv în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”

A SPULBERAT TOATE RECORDURILE! Melodia cu 8.000.000 de vizualizări ÎNTR-O SINGURĂ ZI!... Imagini de la petrecerea anului! Cum a sărbătorit DELIA ziua sa de naştere...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri