Căutare Live

Trupa Akcent s-a destramat! Adi Sina: "Mihai si Sorin m-au tradat! Prietenia noastra s-a rupt acum un an!"

Concertul sustinul de trupa Akcent in urma cu o luna, in Ucraina, a fost ultimul in formula de trei: Adrian Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei. Neintelegerile izbucnite in sanul trupei inca de acum un an au atins cote alarmante, iar armonia s-a dus pe apa sambetei. In exclusivitate pentru Spynews.ro, liderul trupei, Adi Sina, spune partea lui de adevar despre scandalul dintre ei, dar si despre viitorul brandului.

Au scos hit dupa hit, erau adorati de milioane de fani si au facut bani pe banda rulanda. Aceasta a fost formula Akcent in ultimii 12 ani. Din 2008, dupa plecarea lui Marius Nedelcu, Akcent a insemnat Adi Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei. Liderul trupei a explicat situatia brandului in momentul de fata, dar si ruptura care a survenit intre ei. „Am fost ca fratii, ca o familie, munca pe care o faceam in studio, compozitiile mele le-am impartit cu ei. Ei nu stiu sa compuna. Brandul Akcent l-am initiat in 1999, Mihai si Sorin au venit in 2002. Numele Akcent este inregistrat la OSIM pe numele meu si al casei de discuri Roton. Am fost tradat acum un an, ei m-au tradat foarte urat. Au facut actiuni impotriva mea, a grupului, relatia de prietenie s-a stricat. Nu vreau sa arunc cu noroi in ei. Mihai era cel mai bun prieten al meu, era implicat in tot ceea ce faceam, aveam un business impreuna. El s-a aliat cu Sorin impotriva mea. La un moment dat, Mihai a venit la mine si mi-a zis sa facem cumva si sa renuntam la Sorin, intre timp vad ca ei au ajuns prieteni buni“, a declarat Adi Sina in exclusivitate pentru Spynews.ro. Mai mult, din aceasta vara, Mihai Gruia si Sorin Brotnei sunt asociati la o casa de discuri.

Citeste AICI continuarea articolului!

Gipsy Casual, primele piese in limba romana, la Neatza cu Razvan si Dani... Taxi si Irina-Margareta Nistor, videoclip in premiera, la Neatza cu Razvan si Dani...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri