Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Trupa Andre s-a reunit după 17 ani și va lansa o nouă piesă: "Nu vom dezamăgi!" Cum sună "Reset la inimă"

După 17 ani de la succesul uriaș pe care l-au avut în România cu piese precum "Prima iubire" și "Lasă-mă papa la mare", Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit și vor să se relanseze sub formula Andre. 

După 17 ani de la succesul uriaș pe care l-au avut în România cu piese precum "Prima iubire", "Liberă la mare" și "Lasă-mă papa la mare", Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit și vor să se relanseze sub formula Andre.

"Reset la inimă“ este piesa cu care fetele își pregătesc relansarea pe piața muzicală din România. Melodia urmează să fie lansată oficial pe 9 iulie, iar până atunci Andreea Bălan și Andreea Antonescu au oferit fanilor un scurt teaser al clipului pe care l-au filmat deja.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei André. Aveţi aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră“, a fost anunțul făcut de Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

André reprezintă copilăria şi adolescenţa mea. Am trăit foarte intens acea perioadă şi m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim şi de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noştri care nu au încetat să ne susţină în aceşti 17 ani, cât nu am fost împreună, şi care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model şi un reper pentru o generaţie întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru şi sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!“ , a mai spus Andreea Bălan.

André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2“

Și Andreea Antonescu, cealaltă jumătate a trupei Andre, a vorbit despre continuarea proiectului: „Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţă. Au fost cei mai intenşi ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André stârneşte emoţii greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat şi lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost şi proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbeşte şi ne susţine de acolo de sus!"

Trupa Andre s-a reunit după 17 ani și va lansa o nouă piesă: "Nu vom dezamăgi!" Cum sună "Reset la inimă"

"Ştim că orice e frumos nu durează o veşnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în minţile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar aşteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu şi Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleaşi emoţii, poate chiar mai mari, cu aceeaşi determinare, suntem în măsură să aducem acum în faţa celor care ne iubesc, trupa André. André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2“, a declarat cântăreaţa.

Succes fulminant în 1999 și la începutul anilor 2000

Andrè a fost o formație dance alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înființată în 1998 în România. Au debutat cu albumul "La întâlnire" în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, Noapte de vis.

Cu toate că au fost mereu în atenția presei datorită versurilor sexuale și a hainelor sexy precum și a deselor scandaluri dintre componente, formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări.

Recomandari