Căutare Live

Trupa Coldplay, impresionată de un cover realizat de români: Iată mesajul trupei pentru ei!

Trupa Coldplay a fost impresionată de un cover al piesei "A sky full of stars” realizat de o orchestră din România. Rockerii britanici au postat pe pagina lor de Facebook melodia în varianta muzicienilor de la Soun Works Transylvania.

Hepta

Trupa Coldplay a fost impresionată de un cover al piesei "A Sky Full Of Stars” realizat de o orchestră din România. Rockerii britanici au postat pe pagina lor de Facebook melodia în varianta muzicienilor de la Soun Works Transylvania.

Videoclipul a strâns peste 71.000 de like-uri și a primit peste 1.000 de comentarii. Fanii români au fost imresionați mai ales de mesajul postat de cei de la Coldplay.

”Această reinterpretare a piesei A Sky Full Of Stars de către o orchestră românească este ceva minunat”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Orchestra care a realizat cover-ul a reacționat, tot pe Facebook, la postarea britanicilor: "Ceva veşti minunate. Coldplay (da, formaţia) a distribuit videoclipul nostru la «A sky full of stars» cu cei 37 de milioane de fani ai lor de pe Facebook. Oh, şi am trecut de 100.000 de vizualizări astăzi".

Niciodată nu ţi-ai fi imaginat să-i vezi împreună: CRBL şi Pavel Stratan, super single de succes!... Omar e star internațional! Câștigătorul "Next Star" interpretează MAGISTRAL o piesă a lui John Legend...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri