Căutare Live

Uită de Despacito! Asta e piesa pe care o vei asculta în toate cluburile și discotecile! Hitul verii viitoare sparge toate topurile

Vrema mega hitului Despacito a trecut. O altă super-piesă îi amenință supremația celei mai tari piese din istorie, iar vestea bună este că are aceeași rețetă a succesului. Ritmurile latino nu lipsesc, iar piesa i-a cucerit definitiv pe amatorii acestui gen muzical.

Piesa se numește El Farsante și este cântată de Romeo Santos și Ozuna, iar pe YouTube a adunat deja peste 100 de milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.

VIDEO. Prima interpretare a SHAKIREI după ce a anunţat că şi-a pierdut vocea. Cum sună acum artista... Asta e piesa începutului de an! Va rupe toate topurile. Gianluca Vacchi face furori pe Youtube. Videoclipul e... fierbin...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri