Un mare artist nu va mai ajunge în România la vară! Violonistul David Garett, nevoit să amâne concertele programate la Bucureşti din cauza unei operaţii de hernie

 

Concertele violonistului David Garett, care urmau să aibă loc la Bucureşti pe 8 şi 9 iunie la Sala Palatului, au fost amânate pentru 13 şi 14 septembrie, la ora 20.00, din cauză că artistul se află în perioada de recuperare după o operaţie de hernie, anunţă organizatorii.

 

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucureşti rămân valabile pentru noile date; biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar cele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.

Persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de unde acestea au fost cumpărate.

Concertele lui David Garett au loc în cadrul turneului "Explosive Live". 

"David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare după o operaţie de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesară amânarea a trei concerte (Bucureşti şi Sofia)", anunţă organizatorii.

Artistul regretă şi este profund dezamăgit că nu va putea susţine concertele programate pentru luna iunie, deşi  face efoturi pentru refacerea condiţiei fizice pentru  reluarea turneului său spectaculos. Este în acelaşi timp recunoscător pentru suportul, loialitatea şi înţelegerea pe care fanii săi, din întreaga lume, i-au arătat-o în ultimele săptămâni.

"Mă simt mai bine acum, dar, din păcate, recuperarea completă durează mai mult decât mă aşteptam", declară violonistul. "Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator şi se aşteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susţin spectacole. În momentul de faţă, cel mai important lucru este să am grijă de mine şi de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deşi mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea şi anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje şi urări de însănătoşire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înţelegerea dumneavoastră şi vă mulţumesc încă o dată pentru cuvintele de susţinere şi pline de afecţiune. Îmi daţi o putere extraordinară şi mă ajutaţi să trec prin aceste momente dificile. Aştept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunţate”. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE