Căutare Live

Cadou de la Metallica: Un puşti de 13 ani, invitat să cânte pe scenă "Seek & Destroy" - Video

Membrii formaţiei americane Metallica i-au făcut un cadou extraordinar unui puşti în vârstă de 13 ani, invitându-l să cânte împreună pe scenă piesa "Seek & Destroy", potrivit nme.com.

Membrii formaţiei americane Metallica i-au făcut un cadou extraordinar unui puşti în vârstă de 13 ani, invitându-l să cânte împreună pe scenă piesa "Seek & Destroy", potrivit nme.com.

Formaţia l-a invitat pe Evan Adamson, care îşi sărbătorea 13 ani, pe scena din Amsterdam, Arena Johan Cruijff. Ei au cântat împreună, pe 11 iunie, în cadrul turneului european WorldWired.

"O, Doamne, Lars Ulrich (bateristul formaţiei - n.r.) s-a făcut mic. L-au băgat în maşina de spălat. Le-am spus să nu îl pună în uscător", a glumit James Hetfield, în timp ce Adamson s-a aşezat la tobe.

Formaţia Metallica a fost înfiinţată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield, în urma unui anunţ apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au mai făcut parte Ron McGovney (bas) şi Dave Mustaine (chitară). Numele Metallica a fost sugerat de un apropiat al celor patru, Ron Quintana.

În 1983, Cliff Burton s-a alăturat grupului, înlocuindu-l pe Ron McGovney, iar locul lui Dave Mustaine a fost luat de Kirk Hammet. În acelaşi an, formaţia a înregistrat primul album, „Kill ‘Em All”, la New York. În 1986, Cliff Burton a murit într-un accident în care a fost implicată întreaga formaţie, iar în acelaşi an Jason Newsted s-a alăturat trupei până în 2001.

Metallica a lansat zece albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Printre cele mai apreciate de critică şi public se numără „Kill ‘Em All” (1983), „Ride the Lightning” (1984), „Master of Puppets” (1986), „...And Justice for All” (1988) şi „Metallica” (1991). În prezent, Metallica este formată din James Hetfield (voce, chitară), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas) şi Lars Ulrich (tobe). Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2009.

Însărcinată în 6 luni, Adina lansează single-ul “Baby”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x