Un vlogger din SUA, uimit de hiturile românești! „Urechile mele au un orgasm" – Video

Un vlogger american care face recenzii pe YouTube pentru muzică din diferite țări a ascultat melodii din România, iar reacțiile lui au fost savuroase.

Un vlogger american care face recenzii pe YouTube pentru muzică din diferite țări a ascultat melodii din România, iar reacțiile lui au fost savuroase.

Vloggerul american Brian Velez a început cu melodii ale unor artiști precum Inna, Edward Maya, Antonia, Alexandra Stan, dar și Florin Salam.

„O, Doamne! Da. Nu ştiu versurile, dar am iubit melodia asta de când eram mai tânăr. Cred că Pitbull ar fi colaborat bine la melodia asta cu ea”, a spus vloggerul american despre melodia „Saxobeat” a Alexandrei Stan.

Întrucât vizualizările au început să crească, vloggerul Brian Velez a făcut dintr-un simplu video o miniserie de recenzii. Cei care l-au urmărit i-au trimis şi sugestii.

Nici Delia nu a scăpat. Vloggerul Brian Velez și-a spus părerea despre melodia „Despablito”.„Atâta picanterie în piesa asta! Ce se întâmplă aici? Urechile mele au un orgasm", a reacționat vloggerul american.

„Nu pot!! Nu aveam nicio idee ca e românesc!”, a reacționat el la melodia „Dragostea din tei” a trupei O-Zone.

În patru videoclipuri de pe pagina sa de Facebook, Brian Velez analizează mulţi dintre artiştii ddin România între ei numărându-se și Antonia șiAlex Velea. Despre Ioana Ignat a spus că e un fel de Ariana Grande, pe Puya l-a asociat cu Eminem. Iar piesa care i-a ajuns la suflet, deşi nu a înţeles o iotă din ea şi cea pe care a notat-o cu 100 de puncte din 10 a fost „Sub pielea mea" a lui Carla`s Dreams.

Ultimele știri