Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Untold 2019. Comisia Europeană, în mijlocul tinerilor de la Untold

Festivalul de muzică Untold 2019 ne încânta cu nume mari ale muzicii ce vor concerta între 1-4 august la Cluj. Iată cum își va face simțită prezența Comisia Europeană la festivalul Untold 2019.

Festivalul de muzică Untold 2019 ne încânta cu nume mari ale muzicii ce vor concerta între 1-4 august la Cluj. Iată cum își va face simțită prezența Comisia Europeană la festivalul Untold 2019.

Festivalul Untold 2019 completează lista festivalelor ce nu trebuie ratate vara aceasta. Festivalul de muzică va avea loc la Cluj între 1-4 august. Anul acesta, Comisia Europeană va fi alături de tinerii festivalieri ce vor veni aici pentru a-și vedea artiștii preferați și pentru a se distra.

Comisia Europeană și obiectivul ei la Untold 2019

Echipele Reprezentanței Comisiei Europene (CE) și Spațiului Public European se vor afla în mijlocul tinerilor de la Cluj pentru a prezenta oportunitățile oferite de Uniunea Europeană.

Întâlnirile caravanei cu publicul vor avea loc în 10 orașe din România. Participanții vor avea ocazia să discute despre UE și pasiunile lor. La Cluj, acțiunile de caravană vor avea loc între 1 și 4 august, pe Bulevardul Eroilor, în zona Monumentului Memorandiștilor.

Campania de comunicare se adresează publicului tânăr, cu vârsta între 18-35 ani și are ca obiectiv conștientizarea relației dintre cetățeni și valorile europene.

,,Uneori, nu știm să profităm de ceea ce ne oferă Uniunea Europeană, pentru că nu suntem îndeajuns de bine informați. Asta încercăm să construim prin campania #EUandME: să le arătăm tinerilor cã visurile pot deveni realitate”, a declarat Ștefan Turcu, purtător de cuvânt al Reprezentanței Comisiei Europene.

Program caravană Comisia Europeană

26 iulie - București, Craiova
27 iulie - Timișoara, Oradea
28 iulie - Satu Mare
29 iulie - Suceava, Iași
30 iulie - Brașov
31 iulie - Constanța
1-4 august - Cluj-Napoca

Restricții cu ocazia festivalului Untold 2019

Măsurile impuse de primăria Cluj-Napoca includ:

– pentru siguranţa participanţilor şi buna desfăşurare a manifestării se interzice accesul pietonilor în zona Sălii Polivalente, a stadionului Cluj Arena și în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, perimetrul restricţionării accesului fiind Aleea Stadion, str. George Coşbuc, de la intersecție cu str. Cardinal Iuliu Hossu până la intersecție cu Splaiul Independenței, str. Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independenţei, de la Pod Garibaldi până la Pod Napoca, str. Cişmigiu şi str. Arany János de la numărul 17 până la numărul 21, din data de 30 iulie a.c., ora 00:00 până în data de 7 august a.c., ora 7:00.

– închiderea circulației rutiere (când situația o impune) pe Splaiul Independenței de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. G. Coșbuc, în perioada 24 – 30 iulie a.c. și 7-13 august, în intervalul orar 23:30 – 04:30;

– închiderea circulaţiei rutiere pe Aleea Stadion, din data de 28 iulie a.c., ora 00:00, până în data de 7 august a.c., ora 04:30;

– închiderea circulaţiei rutiere pe strada George Coşbuc, de la Splaiul Independenţei până la intersecţia cu str. Cardinal Iuliu Hossu, din data de 30 iulie a.c., ora 00:00, până în data de 7 august a.c., ora 04:30;

– închiderea circulaţiei rutiere pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la intersecţia cu Pod Napoca, din data de 30 iulie a.c., ora 00:00, până în data de 7 august a.c., ora 04:30;

– închiderea circulaţiei rutiere (când situația o impune), pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. George Coșbuc (cu excepția CTP) , din data de 25 iulie a.c., ora 04:30, până în data de 29 iulie a.c., ora 00:00;

– închiderea circulaţiei rutiere pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. George Coșbuc, în data de 29 iulie a.c., între orele 00:00 – 23:55.

– restricționarea secvențială și parțială a circulației rutiere (când situația o impune), pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. G. Coșbuc (cu excepția CTP), în data de 24 iulie a.c., de la ora 00:00, până la ora 23:30 și din data de 7 august, ora 04:30, până în data de 9 august, ora 04:30;

Untold 2019 – Ce artiști vor veni

Line-up-ul festivalului îi enumeră pe Busta Rhymes, Don Diablo, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo sau Tujamo, Nicky Romero, Stormzy, W&W, Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Joseph Capriati, Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Elax, Oxia, A Skillz B2B Krafty Kuts, Congo Natty, Dub FX, Roni Size și Nero Dj Set.

Citește și:

Festival Look! Te-ai pregătit de Untold? Zece ținute de festival cu care să impresionezi! (Foto)

Untold 2019: abonamentele au fost deja epuizate. Ce bilete mai sunt disponibile

Untold 2019: Program, artiști și locație. Ce trebuie să știi despre festival

Sursă foto: untold.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro