Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Valeria Stoica, o artistă boemă care își compune melodiie! Ce poveste se ascunde în spatele celei mai recente piese, „Empty air”. „Mi-a fost greu”

Valeria Stoica, o tânără artistă boemă din Republica Moldova, își compune singură  melodiie, și a venit în platoul Observatorului ca să povestească despre ce se ascunde în spatele celei mai recente piese pe care a scris-o, „Empty air”.

Valeria Stoica

Tânăra Valeria Stoica este îndrăgostită de muzică și mai ales de stilul indie. De cântat, cântă de la 8 ani. La chitară, pian, iar apoi cu vocea.

„Din păcate, la noi acasă e un pic mai greu cu partea de muzică, cu susținerea, și în București am găsit oamenii potriviți care să mă încurajeze să fac asta. Povestea a început la opt ani, când părinții mei m-au înscris la școala de muzică din oraș. Am început cu chitara, iar la 16 ani am descoperit că pot cânta și cu vocea. Am început să compun și în urmă cu trei ani am lansat prima piesă. Acum pregătim primul album”, a spus Valeria Stoica.

Despre cea mai recent piesă a ei, „Empty air”, Valeria Stoica a spus că ascunde o poveste mai tristă.

„E a șasea piesă din album - toate piesele sunt lanste cronologic și vorbesc despre descoperirea mea ca om.. E o piesă pe care am compus-o într-o perioadă mai dificilă – drama de la București. Când m-am mutat aici mi-a fost un pic mai greu. Această piesă vorbește despre prezent și despre faptul că uneori trebuie să ne oprim și să mai dansăm”, a explicat artista, care a și cântat la Observator.

Pe tânăra artistă cel mai mult o inspiră natura, oamenii simpli și tot ce ține de „autentic, natural”. Cel mai mult își dorește să își lanseze albume și să călătorească cu el.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro