Vești bune pentru Axl Rose, de ziua lui! Are mari șanse să rămână vocalistul trupei AC/DC!

 

Axl Rose, fostul solist al trupei Guns’n’Roses împlinește astăzi  57 de ani, iar din câte se pare, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru starul rock american. Acesta are toate șansele să rămână vocalistul trupei AC/DC, după ce zvonurile cu privire la întoarcerea fostului vocalist, Brian Johnson, au fost infirmate.

Axl/DC, așa cum numesc fanii noua formulă a celebrei trupe rock de origine australiană, are toate șansele să continue pentru încă un turneu mondial, pentru că starea de sănătate a lui Brian Johnson, vocalistul trupei încă din 1980, nu îi permite să mai meargă în turneu alături de foștii săi colegi.

Axl Rose se bucură de o revenire spectaculoasă de când a fost cooptat în trupa AC/DC, mulți dintre fani salutând această decizie, în timp ce alții, mai conservatori, considerând că nu are ce căuta la trupa cândva rivală, și că îi va fi foarte greu să se împartă între AC/DC și trupa sa, Guns’n’Roses.

Fostul solist al trupei australiene, Brian Johnson a descoperit în 2016 că are probleme de auz, iar de atunci medicii nu l-au mai lăsat să meargă în turneu alături de trupa AC/DC, acesta riscând să își piardă definitiv auzul. Deși Johnson nu poate sta departe de muzică, acesta abia mai putea recunoaște acordurile pieselor pe care le cânta alăturii de colegii săi în concerte.

Totuși, Brian Johnson va putea fi auzit pe următorul disc al trupei ce este programat să apară în curând, pentru că, spune el, a cânta o parte vocală în studio e ceva complet diferit față de a cânta pe scenă, printre boxe de mii de wați.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI