Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vezi imagini de la ultimul concert al lui Cristi Minculescu alaturi de trupa Iris!

Cristi Minculescu si-a luat aseara ramas bun de la colegii de trupa, alaturi de care a fost 32 de ani in lumina reflectoarelor.

Trei mii de oameni s-au adunat in curtea Castelului Banffy, de langa Cluj Napoca, ca sa vada ultimul concert al trupei, cu Cristi Minculescu solist. In timpul spectacolului un barbat a facut infarct, dar a supravietuit.

Cum o sa fie trupa Iris fara Cristi Minculescu?”O sa continue. Nu o sa fie la fel, dar va continua. Sunt multe exemple in istoria muzicii rock in care au continuat trupele fara aceiasi solisti vocali”, spune unul dintre spectatori. In schimb, altii nu sunt atat de optimisti: “Aici moare Iris, e clar!”.

De pe scena Cristi le-a multumit celor care i-au fost alaturi in cei 32 de ani in care a fost vocea trupei Iris. “(Va multumesc, n.r.) voua, nu in ultimul rand pentru suport moral de-a lungul timpului, sotiei mele Rodi, te iubesc!, si lui Dumnezeu ca a trimis sa ma salveze. Va multumesc din inima, va multumesc foarte mult! Sa fiti sanatosi si iubiti! Pa”, le-a spus Cristi Minculescu fanilor.

Fanii au cerut un bis, iar Cristi si ceilalti membri ai trupei au revenit pe scena, exact la fel cum au plecat: in uralele publicului. Dupa concert Cristi si colegii sai au plecat fara sa dea niciun autograf. De azi Toni Seicarescu va fi solistul trupei Iris.

Recomandari