Vezi in premiera noul videoclip al Danei Nalbaru!

Dana Nalbaru a venit la Neatza cu Razvan si Dani pentru a-si lansat cel mai nou videoclip, a carui filmare i-a dat alergii.

Dana Nalbaru si-a lansat la matinalul Antenei1 cel mai nou videoclip, la melodia Love, un videoclip special din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, Love a fost filmat in familie. Regizorul a fost nimeni altul decat sotul Danei Nalbaru, Dragos Bucur, aflat astfel la cea de a doua proba de regie.

Filmarile au avut loc in aer liber, intr-un lan de grau, unde Dana Nalbaru a avut de luptat cu mai vechea sa alergie, la seminte.

Foto: Dana Nalbaru

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri