Căutare Live

Vezi mesajul lui Cezar Ouatu inainte de Eurovision 2013!

Cezar Ouatu, care sambata seara va reprezenta Romania in finala Eurovision 2013, spune ca a definitivat toate detaliile show-ului sau si ca este increzator in vocea lui si in piesa pe o interpreteaza, precizand ca isi doreste sa ii faca fericiti pe toti romanii.

Hepta.ro

Potrivit unui comunicat al TVR, Cezar "a cantat impecabil vineri seara la repetitia cu costume, care a fost notata de juriul international de specialitate".

Vezi si... EXCLUSIV! Cezar Ouatu, mandru sa reprezinte Romania: "Ecourile sunt bune, cred intr-un miracol!"

In aceasta seara, artistul roman va canta pentru publicul de la Malmö Arena, precum si pentru cei care vor urmari finala Eurovision Song Contest 2013 din fata micilor ecrane sau online.

"Este momentul pe care, practic, l-am dorit si l-am asteptat de cand am pus piciorul in Suedia. Dupa cele doua repetitii de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Ma simt bine, sunt increzator in vocea mea, in piesa pe care o interpretez si in show-ul pe care noi, romanii, il aducem pe scena de la Malmö. Imi doresc ca in aceasta seara sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii si pe toti cei care ma apreciaza", a declarat Cezar Ouatu, inainte de finala Eurovision.

sursa: Income Magazine

foto: Hepta.ro

EXCLUSIV! Cezar Ouatu, mandru sa reprezinte Romania: "Ecourile sunt bune, cred intr-un miracol!"... Cezar Ouatu, cel mai sexy concurent de la „Eurovision”! Reprezentantul Romaniei, slab cotat la casele de pariuri...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri