VIDEO - Așa ceva nu ai mai văzut! Donald Trump cântă melodia lui Sandu Ciorbă - Pe cimpoi!

Talentul lui Sandu Ciorbă a ajuns cunoscut pe tot mapamondul! Președintele Americii, Donald Trump rupe ritmurile melodiei "Pe cimpoi". Artistul rom a reușit să dea "golul" anului.

Așa ceva nu ai mai văzut! Donald Trump cântă melodia lui Sandu Ciorbă - Pe cimpoi!

Donald Trump a fost parodiat într-un videoclip pe youtube în care, Președintele Americii, este metamorfozat în Sandu Ciorbă.

Treba este, totuși, mai serioasă decât pare! Prin tehnologia deepfake s-a putut crea persoanjul Donald Ciorbă. Fenomenul deepfake a distrus destine prin punerea unor fețe de vedetă pe clipuri pentru adulți. Apoi, a generat îngrijorare când s-a dovedit că e ușor să falsifici declarații de politicieni.

Tehnologia deepfake există deja de ceva timp, dar acum și Trump e ținta ei. Denumirea se referă atât la metoda prin care clipurile sunt realizate, dar și la imaginile rezultate în proces. Este o alăturare a doi termeni, deep learning (tehnica folosită în inteligența artificială care ajută computerele să învețe prin exemple) și fake de care îți dai seama și singur la ce se referă.

Donald Ciorbă, cum a zis autorul videoului. Cu un algoritm bazat pe inteligență artificială oricine poate crea un video fals care poate părea cât de cât veridic.

Videoclipul a devenit viral!

Sandu Ciorbă este un cântăreț de manele de origine romă din Cluj-Napoca. În 2013 acesta a ajuns celebru pe YouTube în Polonia după ce stilul său muzical i-a cuprins pe majoritatea cetățenilor polonezi, considerându-l a fi unic! Sandu Ciorbă este cel care a cântat pentru prima dată muzica specifică etniei sale în țara noastră, după cum afirmă chiar el!

Voce lui, despre care unii spun că ar fi un adevărat fenomen, și stilul său original i-au adus un succes enorm și milioane de vizulaizări pe internet!

Cu un dar original în muzică, dar și cu o filosofie de viață, Sandu Ciorbă își duce traiul după propriile sale reguli!

Astăzi este celebru, dar încă se simte legat de tradițiile și obiceiurile etniei rome!

Sandu Ciorbă se bucură de un succes nebunesc pe YouTube, unde, pisele sale au în jur de 30 și 35 de milioane de vizualizări din toată lumea!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri