Căutare Live

VIDEO! Asculta Cristian Parmac - "Never Let You Go"!

Cristian Parmac a venit la Neatza cu Razvan si Dani si a interpretat melodia "Never Let You Go".

Cristian Parmac a povestit la Neatza cat de mult i s-a schimbat viata dupa concursul muzical. Mai mult, artistul a facut primii pasi pentru a-si incepe cariera muzicala. "Mi-am pus deja ideile in ordine, iar in vara asta mi-ar prinde bine un single", a marturisit Cristian.

Finalistul de la X Factor urmeaza sa participe la Pufstock, la Iasi, alaturi de Razvan si Dani. Iar calatoria nu va fi fara emotii, avand in vedere ca lui Cristian ii este frica de avion. Insa Dani i-a sugerat un remediu testat deja de Razvan Simion pentru a calatori fara griji. Vezi mai jos sfatul lui Dani!Cristian Parmac a cantat la Neatza una dintre melodiile pe care le-a interpretat in cadrul X Factor, "Never Let You Go". Ascult-o mai jos!


VIDEO! EXCLUSIV / Asculta Alin Vaduva - "Just A Little Love"!... VIDEO! Alin Vaduva, concert romantic de Dragobete...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri