VIDEO! Cantareata Sophia a avut parte de o vacanta de vis in Sardinia

A ajuns in Sardinia ca sa fie "surpriza" pentru aniversarea tatalui sau, dar s-a trezit ea insasi surprinsa. Sophia a primit cadou de la parintii sai o petrecere si o vacanta ca-n povesti. Trei saptamani s-a distrat pe insula din Marea Mediterana, desi plecase doar pentru trei zile. Si i-a placut atat de mult, incat se gandeste deja sa se mute acolo.

"A fost minunat si recunosc ca la implinirea celor 30 de ani, pe 30 iulie, a fost un cadou minunat, cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc", a spus Sophia.

"A fost o experienta unica, inedita, pe care o sa o pastrez definitiv in sufletul meu. Si eu si tatal meu suntem nascuti in aceeasi luna si pentru ca nu stam niciodata departe unul de celalalt cand sarbatorim ziua de nastere am fugit dupa parintii mei acolo. Aveam bilet de intoarcere in trei zile insa nu am plecat imediat si daca nu eram silita de treburi si de viata mea din Romania probabil ca nu m-as mai fi intors deloc. E greu sa explic de ce", a mai zis Sophia.

"Am inceput insa muzica in tara mea si asta ma leaga de Romania, pentru ca ma simt inca legata de pamant, muzica in primul rand m-a adus inapoi. Noul meu single "Unconditional love" a fost lansat de curand la TV si urmeaza sa fie lansat si la radio. Acest nou single beneficiaza de colaborarea cu Connect R, o colaborare care functioneaza, de care sunt fericita. Am avut discutii pentru a lansa si alte piese si am cazut de acord ca vom incerca sa facem mai mult intr-un viitor album. Promit ca in viitor sa aduc publicului materiale tot mai bune, care sa placa", a spus Sophia in incheiere.

Ultimele știri