Căutare Live

VIDEO! Ed Sheeran are cei mai tari fani, iar coverul ăsta e prea tare: ”Shape of you”, interpretată la țevi!

Ed Sheeran a devenit primul artist cu toate piesele unui album în top 20, dar și interpretul cu cele mai mari vânzări pe vinil într-o săptămână din ultimii 20 de ani. Recordurile sale sunt numeroase, iar numărul fanilor din toată lumea este unul uriaș.

Ed Sheeran a devenit primul artist cu toate piesele unui album în top 20, dar și interpretul cu cele mai mari vânzări pe vinil într-o săptămână din ultimii 20 de ani. Recordurile sale sunt numeroase, iar numărul fanilor din toată lumea este unul uriaș.

Cu toții știm că ”Shape Of You" a devenit cea mai ascultată piesă din istoria US Top 40, depășind recordurile înregistrate de The Weeknd și de Stormzy pe platformele de streaming.

Ei bine, faima lui Ed este completată perfect de către ei care îl admiră si îl iubesc pe artist. Din această categorie fac parte și tinerii din clipul de mai sus, care au realizat cel mai tare cover al melodiei ”Shape Of You”. O cântă la țevi și voce și sună foooarte bine!

Video de excepţie! Singura piesă din România care a făcut furori pe marile scene ale Londrei. Tu o ştii?... Shakira, ne-ai cucerit cu”DEJA VU”! 25 de milioane de vizualizări pe YouTube în numai patru zile, ăsta da record!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri