Căutare Live

VIDEO! O fată, o chitară și un hit mondial: Ed, ești pe recepție? Un altfel de cover al piesei tale, „Shape of You”, face furori pe net

Ed Sheeran e băiatul ăla de-l știe toată lumea, recordurile sale sunt numeroase, iar numărul fanilor din toată lumea este unul uriaș. ”Shape Of You", unul dintre marile lui succese, a devenit cea mai ascultată piesă din istoria US Top 40, melodia fiind în topul celor mai vizualizate clipuri de pe YouTube și în țări precum Marea Britanie, Germania sau... România.

Ed Sheeran e băiatul ăla de-l știe toată lumea, recordurile sale sunt numeroase, iar numărul fanilor din toată lumea este unul uriaș. ”Shape Of You", unul dintre marile lui succese, a devenit cea mai ascultată piesă din istoria US Top 40, melodia fiind în topul celor mai vizualizate clipuri de pe YouTube și în țări precum Marea Britanie, Germania sau... România.

Una peste alta, popularitatea lui Ed Sheeran este completată perfect de către ei care îl admiră pe artist și care au și ceva talent în materie de muzică.

Pe ea o cheamă Luisa, e tânără, blonduță, frumușică foc și are la îndemână o chitară și o voce cu care face minuni. Luisa a realizat un cover al piesei ”Shape of You”, pe care l-a urcat pe net pe 1 aprilie.

Nu, nu e păcăleală, e doar foarte tare, căci deja peste 300.000 de mii de oameni i-au văzut opera, iar succesul continuă. Vă invităm și pe voi să o ascultați!

Piesa care a înnebunit planeta. Peste 15 milioane de vizualizări în doar câteva zile... "Inima mea bate, bate pentru tine / Nimic nu mai contează, când ești lângă mine". Îți mai amintești de Sing Si...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri