Antena Căutare

VIDEO! Provocator e puțin spus: Clipul piesei din filmul fenomen,”Fifty Shades Darker”, a fost lansat!

După succesul uriaș înregistrat de ”Fifty shades of Grey”, continuarea seriei filmului fenomen este așteptată cu nerăbdare de fani.

După succesul uriaș înregistrat de ”Fifty shades of Grey”, continuarea seriei filmului fenomen este așteptată cu nerăbdare de fani.

Premiera oficială va avea loc în mai puțin de o luna, dar până atunci artisții Zayn și Taylor Swift au lansat videoclipul piesei “I Don’t Wanna Live Forever”. Cântecul este soundtrack-ul oficial al producției cinematografice, notează zutv.ro.

Așadar, clipul aduce în prin plan povestea cu năbădăi a unui cuplu de îndrăgostiți și nu lipsesc scenele provocatoare, ipostazele sexy, dar și suspansul. Până pe 10 februarie, atunci când filmul va apărea pentru prima dată în fața publicului, vă lăsam în compania muzicii pe care o veți regăsi în peliculă.

Wow, Wow, de N X Wow! Ascultă asta, te va cuceri: 2 000 de voci au fost suprapuse în timp ce cântă, acapella, ”Cheap Thr... Doddy, implicat într-un nou proiect muzical! Asculta BlackJack feat. ILO – Last chance!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x