Căutare Live

VIDEO! Vezi, in premiera, videoclipul piesei "Champion", cantata de Matteo & Lee More!

Matteo si Lee More si-au lansat la Neatza videoclipul ultimei lor piese, „Champion”.

Dimineata de luni a fost una a premierelor. Dupa ce Aimi a cantat, in prima auditie remixul piesei „Power of Goodbye", Matteo si Lee More si-au lansat videoclipul celui mai recent single al lor, in cadrul matinalului Antenei 1.

Pe plaja de la Mamaia, Matteo a abordat un nou look: s-a tuns, renuntand la coafura afro dupa ce o purtase timp de 9 ani. Razvan Simion i-a transmis ca are colegi in echipa ce poarta chelie de acelasi timp si nu se mai lauda.

In schimb, artistul, alaturi de Lee More si DJ Dox, se poate lauda cu Maxine, barmanita trupei, un fel de paharnic, asa cum ar spune Dani Otil.Vezi, mai jos, videoclipul piesei Champion!VIDEO! Asculta cele mai noi melodii ale lui Phelipe: „In Paris” si „Gitana”!... VIDEO! Asculta, in premiera, Aimi – Power of goodbye!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri