Căutare Live

VIDEO! Vezi un dans realizat la 30 de metri inaltime!

Trupa Extreme a realizat o coregrafie inedita, pe fatada unui hotel, din capitala, dansatorii executand toate miscarile pe verticala.

Regizoarea primului show de acrobatie pe verticala din Romania, Chris Simion, a dezvaluit ca s-a inspirat de la faimosul Cirque du Soleil. Aflata la prima colaborare cu trupa Extrem, ea si-a exprimat speranta ca va mai interactiona profesional cu artistii si in viitor.

Membrii echipei de acrobati s-au declarat incantati de noutatea ideii, dar si de punerea ei in practica. Doru Mois, coregraful trupei, a dezvaluit ca desi acest gen de spectacol a constituit o premiera in Romania, el a mai fost realizat de dansatori la diferite festivaluri de teatru de strada din afara granitelor tarii.

Dans-ul este inspirat din folclorul romanesc, din cele trei teme majore: nastere, nunta si moarte si se doreste a fi intruchiparea ideii de drum.

Regizoarea Chris Simion a dezvaluit ca va incerca sa imbunatateasca spectacolul, astfel incat el sa poata fi jucat pe cladirile a cat mai multe orase din intreaga lume.VIDEO! Asculta Free Deejays - Around the World!... VIDEO! Vezi coregrafia realizata de Ansamblul Ellas pentru melodia din coloana sonora a filmului Zorba Grecul!...
Ultimele știri