Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Christina Aguilera canta acompaniata de rechizite!

Un artist adevarat este cel care poate canta vocal, fara acompaniament instrumental. Dar daca esti foarte inspirat, poti canta si cu....rechizite. Invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon, frumoasa Christina Aguilera si-a demonstrat inventivitatea. A promovat ultimul album, "Lotus", cantand acompaniata de consumabile de birou: rigle, foarfece, lipici, capsatoare. Videoclipul haios a fost urcat pe youtube si facebook, unde a primit 11.000 de like-uri si peste 2.000 de share-uri.

Invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon pentru promovarea noului single, "Your Body", X-tina l-a interpretat live, acompaniata de Jimmy si The Roots la... consumabile de birou si electronice. Da, ati citit bine!!! Clipul spontan si haios a fost urcat pe youtube si a primit deja peste 477.000 de vizualizari, iar fanii s-au inghesuit, care mai de care, sa laude ideea si interpretarea spectaculoasa a artistei.

Sample-ul cantecului a fost reprodus de Jimmy la tastatura telefonului sau mobil, in timp ce trupa si stafful radioului tineau ritmul si percutia, folosindu-se de foarfece, rigle, creioane, recipiente de cafea si bidoane de apa.

Artista si-a postat videoclipul pe pagina sa personala de Facebook si a primit peste 11.000 de like-uri si 2000 de share-uri.

Frumoasa americanca de origine hispanica a dovedit INCA O DATA ca poseda una dintre cele mai bune voci ale generatiei sale, fiind considerata una dintre cele mai desavarsite artiste. Vocea sa de altisto-soprana a fost denumita "vocea unei negrese in corpul unei fete albe" si este una dintre cele mai mari din lume, datorita inflexiunilor si notelor pe care le poate atinge in timpul interpretarilor.

Cel mai nou album al cantaretei, "Lotus", va fi lansat pe piata muzicala pe data de 13 noiembrie 2012.

video: Youtube

foto: Hepta

Recomandari