Căutare Live

Vita de Vie pleaca intr-un turneu aniversar, cu piese reorchestrate in varianta acustica

Trupa Vita de Vie aniverseaza 15 ani de activitate. Cu aceasta ocazie, baietii vor porni intr-un turneu in tara si vor canta piesele lor in varianta acustica.

Adrian Despot, Sorin Tanase, Cezar Popescu si Adrian Ciuplea au reorchestrat piesele compuse in cei 15 ani de prezenta pe piata muzicala si se pregatesc de un turneu national. „De cand facem chestia asta acustica parca am renascut”, a declarat solistul formatiei.

Au hotarat ca merita sa marcheze intr-un mod memorabil aceasta aniversare, asa ca vor sustine concerte speciale, in sali cu o capacitate de peste 1.000 de persoane. Proiectul lor acustic necesita mai multi muzicieni, asa ca Vita de Vie are si cativa colaboratori cu care merge in concerte.

Vor scoate si un nou CD, la sfatul lui Marius Tuca. Acesta le-a dat ideea de a inregistra piesele acustice in studio. La inceputul lunii decembrie, va aparea noul album, impreuna cu Jurnalul National.

Astazi are loc un concert caritabil cu vedete de renume pentru victimele uraganului Sandy... Leona Lewis: ”Rihanna mi-a furat melodia!”...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri