Căutare Live

Vor un show memorabil la Eurovision! Ilinca şi Alex Florea se inspiră de la ”Gangnam Style” sau ”Waka Waka”: ”O mişcare care să fie amprenta piesei”

Ilinca şi Alex Florea, artiştii care vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2017, la Kiev, au declarat, duminică, la Constanţa că vor un show memorabil în competiţia muzicală, tânăra adăugând îşi doreşte să aibă ”o mişcare care să fie amprenta piesei, cum este la «Gangnam Style» sau la «Waka Waka»”.

Ilinca şi Alex Florea, artiştii care vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2017, la Kiev, au declarat că vor un show memorabil în competiţia muzicală, tânăra adăugând îşi doreşte să aibă ”o mişcare care să fie amprenta piesei, cum este la «Gangnam Style» sau la «Waka Waka»”.

Potrivit Agerpres, Alex Florea consideră că a ajuns aici şi pentru că a studiat actoria la Universitatea Ovidius din Constanța, lucru care l-a ajutat în dezvoltarea sa personală, să scape de inhibiţii şi de emoţii.

“Faptul că am studiat Actorie la Universitatea Ovidius m-a ajutat foarte mult să ajung şi aici, a contat foarte mult pentru dezvoltarea mea personală şi artistică. Nu m-am înscris la Facultatea de Arte pentru a fi actor, ci pentru dezvoltarea mea personală şi pentru scenă: acum văd altfel spaţiul, poziţionarea în scenă, am scăpat de inhibiţii, de emoţiile de pe scenă. Oricum, m-am îndrăgostit şi mai mult de teatru datorită anilor de studenţie“, a afirmat Alex Florea.

Ilinca spune că şi ea îşi doreşte să studieze actoria, dar încă nu a decis la ce facultate se va înscrie. În ceea ce priveşte concursul Eurovision, amândoi tinerii au spus că îşi doresc un show memorabil.

“Să avem o mişcare care să fie amprenta piesei, cum este la «Gangnam Style» sau la «Waka Waka». Iniţial, trebuia să merg să reprezint Elveţia, cu trupa Time Belle, cu piesa asta. Am rămas, însă, să cânt cu Alex, iar Time Belle vor fi la Eurovision cu o altă solistă româncă“, a explicat Ilinca.

Artiştii care vor reprezenta România la ediţia din 2017 a Eurovision, Ilinca şi Alex Florea, au făcut, duminică, o vizită la Universitatea Ovidius din Constanţa, Alex fiind masterand al Facultăţii de Arte.

Opriți-vă din tot ce faceți și ascultați această minune de băiețel. Are TREI ANI și cântă INCREDIBIL la tobe. Oamenii di... HOT! O știe fata, o știe și băiatu'! ”Luptătoarea” Ruby, imagini incendiare după ce a lansat cel mai nou clip...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri