Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

”Vrem Salam la Untold” 2019, inițiativă pe Facebook: peste 5000 de persoane interesate

”Vrem Salam la Untold” 2019 este o inițiativă care ia amploare pe rețelele de socializare și prin care se cere să fie și Florin Salam printre artiștii Untold 2019 sau măcar o piesă a acestuia, din moment ce la Neversea și Electric Castle s-au cântat piesele lui Adrian Minune

Vrem Salam la Untold 2019

”Vrem Salam la Untold” 2019 este o inițiativă care ia amploare pe rețelele de socializare și prin care se cere să fie și Florin Salam printre artiștii Untold 2019 sau măcar o piesă a acestuia, din moment ce la Neversea și Electric Castle s-au cântat piesele lui Adrian Minune

”Este inacceptabil să se pună manele la un festival și să nu fie Salam. Sper că vocea noastră va fi auzită și oamenii care trebuie vor ști să asculte. Nu ne putem permite încă o greșeală catastrofală. Să ne alaturăm cu toții acestui eveniment: Salam la Untold !!! Forța Forța Forța!!!!​” este descrierea evenimentului creat pe Facebook cu numele Vrem Salam la Untold 2019, eveniment de care sunt interesate peste 5000 de persoane.

Reacțiile nu au întârziat să apară: ”Terminați cu prostiile. Salam are mereu exclusivitate la Electric Castle” - a comentat unul dintre internauți, în timp ce un altul a pus o imagine cu una dintre varantele de traducere ale cuvântului untold

Manele la Untold 2019 - urmare a manelelor la Neversea și Electric Castle

Inițiativa pentru Untold 2019, fie că este una reală sau doar o glumă menită să ironizeze prestația unor DJ la festivalurile Neversea 2019 și Electric Castle 2019, a prins contur pe Facebook.

La Electric Castle, Tommy Cash a mixat maneaua „Aşa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune. La fel și DJ-ul suedez Salvatore Ganacci, prezent la Neversea, care a ales aceeași piesă pentru festivalul de pe malul mării.

Vezi și: Reacție incredibilă oferită de Ambasada Suediei după episodul manelelor de la Neversea: „Așa sunt zilele mele, una bună, zece în care...”

Untold 2019 - Supriza verii e, de fapt, Robbie Williams

Untold 2019 are loc în perioada 1-4 august, la Cluj. Iar anunțul că Robbie Williams va fi la Untold 2019 a provocat isterie în rândul fanilor români ai artistului.

”Oferim un cadou special fanilor Untold 2019 şi altor fani din genuri diferite muzicale să vină să descopere. Am reuşit să aducem în acest an la Cluj cel mai tare entertainer, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor, a vândut 1,6 milioane de bilete într-o singură zi, va avea o echipă de peste 100 de persoane, 50 pe scenă, ne aşteptăm la un show impresionant. În Europa are doar 3 spectacole, iar unul e la Untold 2019. E vorba despre Robbie Williams”, a anunţat Bogdan Buta, manager Untold, luni, în cadrul conferinței de presă.

Citește și: E oficial! Robbie Williams vine la UNTOLD 2019. Ce preț au biletele

UNTOLD a devenit încă de la prima ediție unul dintre cele mai renumite și așteptate evenimente muzicale din lume, atât de către fani, cât și de către artiștii care au urcat pe scene. UNTOLD s-a plasat ani la rând, în topuri de specialitate făcute de revista DJ MAG, înaintea unor festivaluri cu tradiție și renume în lume.

Cel mai recent top făcut de revista DJ MAG plasează festivalul UNTOLD pe locul 8 în top 50 cele mai bune festivaluri de muzică din lume. Clasamentul s-a făcut în urma voturilor acordate de artiștii care au fost prezenți la festivaluri.

Citește și: Untold 2019: Program, artiști și locație. Ce trebuie să știi despre festival

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro