WOW, asta e colaborarea secolului! Super hitul "Mi Gente", al lui J Balvin, a fost preluat de Beyonce

Beyoncé a colaborat pentru o nouă versiune a hitului "Mi Gente", care a fost lansată joi de J Balvin, cu un nou videoclip, relatează The Vulture.

Beyoncé a colaborat pentru o nouă versiune a hitului "Mi Gente", care a fost lansată joi de J Balvin, cu un nou videoclip, relatează The Vulture.

Beyoncé a colaborat la noua variantă a cântecului deja foarte popular, alături de Willy William, în scop caritabil. Cântăreața va cânta pentru prima dată în public de când a născut, în cadrul concertului caritabil de la 17 octombrie pentru ajutorarea celor afectați de uraganele Irma și Harvey.

În mod similar, toate veniturile obținute de Beyoncé din comercializarea versiunii la care a colaborat a "Mi Gente" vor fi donate unor organizații precum CEMA și UNICEF, care oferă ajutor victimelor cutremurului din Mexic și ale uraganelor.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri