Căutare Live

Yoko Ono a explicat de ce s-a destramat trupa Beatles

Intr-un recent interviu acordat de vaduva lui John Lennon, pentru revista Rolling Stone, aflam motivul pentru "divortul" trupei Beatles.

Hepta

Toti cei patru membri ai trupei incepusera sa devina independent si sa cante pe cont propriu. Nu Lennon a fost primul care a vrut sa paraseasca trupa, a declarat Yoko Ono.

Ono povesteste ca intr-o seara Ringo Starr a venit la ei si le-a marturisit ca ar vrea sa plece. Urmatorul care a vrut sa plece a fost George Harrison si abia dupa aceea John si-a manifestat dorinta de a pleca si el.

Singurul care facea eforturi sa mentina trupa unita era Paul McCartney dar ceilalti au considerat ca acesta vrea ca formatia sa fie doar a lui ceea ce nu le-a placut celor trei, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison.

Tot ceea ce a declarat Ono in interviu se regaseste si in comentariul lui McCartney din luna octombrie când acesta a declarat ca "nu Ono a destramat trupa deoarece aceasta era deja destramata".

Citeste si Jurnalul!

Marile concerte din 2013: Depeche Mode, Rammstein sau Andrea Bocelli... Concertele la care puteti participa in seara de Revelion, in Bucuresti...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri