Antena Căutare

ZU TV, lider absolut de audienţã pe nişa canalelor de muzicã sâmbãta cu Forza ZU

Sâmbãtã, 25 mai, ZU TV s-a impus ca lider absolut de audienţã pe nişa canalelor de muzicã în intervalul de difuzare Forza ZU (18:47 – 23:52) şi a ocupat cea de-a cincea poziţie în clasamentul general de audienţã, pe publicul comercial, cu vârstã cuprinsă între 18 și 49 de ani.  

Sâmbãtã, 25 mai, ZU TV s-a impus ca lider absolut de audienţã pe nişa canalelor de muzicã în intervalul de difuzare Forza ZU (18:47 – 23:52) şi a ocupat cea de-a cincea poziţie în clasamentul general de audienţã, pe publicul comercial, cu vârstã cuprinsă între 18 și 49 de ani.

Astfel, ZU TV a condus sâmbãtã topul audienţelor pe nişa canalelor de muzicã, înregistrând la nivelul publicului cu vârsta cuprinsã între 15 şi 34 de ani un rating mediu de 1% şi 4.8% cotã de piaţã în intervalul de difuzare Forza ZU. Poziţia secundã a fost ocupatã de la mare distanţã de Kiss TV, cu 0.3% rating şi 1.5% cotã de piaţã, în vreme ce locul al treilea a fost adjudecat de U TV cu 0.1% rating şi 0.3% cotã de piaţã. În minutul de aur, 21:27, peste 201.000 de români la nivel national urmãreau Forza ZU pe ZU TV.

Postul ZU TV a obţinut cifre remarcabile şi în clasamentul general al audienţelor, pe publicul comercial cu vârsta cuprinsã între 18 şi 49 de ani, ocupând cea de-a cincea poziţie cu 1.2% rating şi 4.5% cota de piaţã. Clasamentul s-a pãstrat şi pe publicul cu vârste cuprinse între 15 şi 34 de ani, la nivelul cãruia ZU TV a obţinut 1% rating şi 4.8% cota de piaţã.

Peste 100 de hituri au rãsunat sâmbãtã la cea mai mare sărbătoare a muzicii românești. Peste 60.000 de români au trăit live fenomentul Forza ZU de pe stadionul Dunarea din Galați, pe toata durata de desfasurare evenimentul înregistrând un flux total de peste 90.000 de oameni.30 de artiști dintre care amintim Delia, Andra, Carla’s Dreams, Irina Rimeş, Antonia, Smiley, Elena Gheorghe, Lidia Buble, Dorian sau The Motans au adus pe scena de la Galați piese care se aud zilnic pe radio ZU.

„Am murit şi am înviat. Forza ZU a umplut un stadion, forța naturii l-a golit printr-o furtună îngrozitoare. Și FORZA ZU l-a umplut din nou. Ne-ați lăsat fără cuvinte. Furtuna e un fenomen natural. FORZA ZU, am aflat azi, e un fenomen supranatural. Vă mulțumim. Sunteți toți în inima noastră!”, au fost cuvintele celor doi prezentatori, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan care comprimă exact ceea ce s-a întâmplat la Forza ZU 2019.

S-a râs, s-a plâns și s-a dansat! Elena Gheorghe – show cu muzică armânească în fata a peste 4000 de oameni... Turneul de revenire al trupei Spice Girls, o tragedie! Spectatorii au plecat de la concert și și-au cerut banii înapoi...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x