Antena Căutare

Insula din Grecia unde se găsesc cele mai mici prețuri. O vacanță de 7 zile poate ajunge la mai puțin de 300 de euro

Există o insulă în Grecia unde prețurile sunt mai mici comparativ cu cele din Mamaia și Costinești. Un sejur de 7 zile poate ajunge la mai puțin de 300 de euro. Iată despre ce zonă este vorba.

Există o insulă în Grecia unde prețurile sunt mai mici comparativ cu cele din Mamaia și Costinești | Shutterstock

Odată cu venirea verii a început și perioada concediilor. Cele mai căutate destinații de către turiști sunt Grecia, Turcia, Egipt și Bulgaria. Și anul acesta, românii au preferat să dea litoralul românesc pe marea turcoaz din Thassos, Halkidiki, Creta, Antalya sau Hurghada.

Mulți își organizează vacanța cu câteva luni înainte pentru a beneficia de cele mai bune prețuri. Prețurile ridicate de la malul mării Negre au speriat vizitatorii și de data aceasta, motiv pentru care cei mai mulți oameni aleg să își petreacă concediu în străinătate.

Citește și: Stațiunea din România unde te simți ca în insula Santorini. Cei care au ajuns aici au rămas fără cuvinte

Grecia reprezintă principala țară în care românii se aventurează să plece alături de familie sau de prieteni. Aceștia își doresc să se bucure de o experiență frumoasă pe o plajă cu nisip fin și cu apă curată, cheltuind mai puțin bani.

Articolul continuă după reclamă

Un detaliu pe care puțini îl știu este faptul că Grecia are o insulă unde prețurile sunt mai mici comparativ cu cele din România sau din celelalte insule grecești. O vacanță de 7 zile poate să ajungă și sub 300 de euro.

Insula din Grecia care are cele mai mici prețuri. Ce spune o turistă recent întoarsă din această zonă

Aurelia, o turistă care a ales să meargă în concediu pe insula Lesbos din Grecia, a vorbit despre locația extrem de frumoasă ce a impresionat-o cu prețurile mici, peisajele spectaculoase și mâncarea delicioasă.

Recent întoarsă din această zonă, femeia a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale cu frumusețea insulei. Aceasta s-a arătat extrem de mulțumită de serviciile de care a avut parte pe insula Lesbos, conform click.ro.

Mai mult, se pare că zona nu este la fel de aglomerat precum cea din Thassos, Halkidiki, Lefkada, Zakynthos sau Creta. Așadar, Aurelia s-a bucurat din plin de plajele extrem de frumoase și fără prea mulți turiști ale insulei.

Citește și: Grecia, o destinație periculoasă pentru turiști. Românii care plănuiesc să-și facă vacanța în Grecia trebuie să știe asta

„Am ajuns într-un mic colț de Rai! Este vorba despre o insulă mai puțin cunoscută din Grecia, de care efectiv m-am îndrăgostit. Mereu mi-au plăcut locurile mai puțin aglomerate, unde mă pot bucura de peisaje și plaje fără să mă bat pe șezlonguri sau locuri de parcare.

Lesbos este o insulă superbă, cu peisaje de vis! Mai mult decât atât, este o destinație extrem de accesibilă!”, a mărturisit turista pe contul de Instagram, potrivit sursei citate.

Cât a plătit Aurelia pentru un sejur de 7 zile în insula Lesbos din Grecia

Turista a scos la iveală faptul că un sejur de 7 zile pe insula Lesbos din Grecia costă în jur de 290 de euro, aproximativ 1.500 de lei. În această sumă sunt incluse biletele de avion și cazarea.

Conform declarațiilor făcute de Aurelia, mâncare este foarte ieftină, iar șezlongurile sunt gratuite dacă se face consumație.

„O vacanță de o săptămână pe această insulă, cu zbor, cazare și transferuri incluse, începe de la 290 de euro de persoană! Asta înseamnă 41 de euro pe zi! Este rar să găsești astfel de oferte pe insulele grecești cunoscute! Recomand din toată inima o vacanță în Lesbos”, a mai adăugat ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x