Antena Căutare

Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

La proba numarul trei, proba pe echipe, concurentii au de gatit ceva la care nu se asteptau niciodata: cocosi! Intr-o ora si 30 de minute ei vor trebui sa prepare pe baza carnii de cocos cateva feluri de mancare cu iz frantuzesc.

Galerie
Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

La proba numarul trei, proba pe echipe, concurentii au de gatit ceva la care nu se asteptau niciodata: cocosi! Intr-o ora si 30 de minute ei vor trebui sa prepare pe baza carnii de cocos cateva feluri de mancare cu iz frantuzesc.Intrand in linie dreapta, cu trei concurenti trimisi la duel, echipele sunt mici si inegale.

„Am ales oameni care sa lucrez in echipa. Diferenta intre trei si patru oameni intr-o buatarie, e clara.” se plange Dragos Bercea.

Articolul continuă după reclamă

„Of, Doamne! Cand vezi atat de putini oameni intr-o bucatarie, e din ce in ce mai greu s-o numesti proba pe echipe pentru ca e aproape o proba individuala.” zice Iosif Stefanescu.

Ionut Susala sustine: „Iosif Stefanescu nu prea are idee despre bucataria frantuzeasca, iar Dragos nu prea este calit in bucataria frantuzeasca, asa ca doar Mihai Zamfira se pricepe un pic. Doi dintre ei n-au fost in platou, deloc si noi vrem sa-i doboram, sa vada si ei cum se lucreaza in platou. Noi avem un plus. Eu ma pricep bine la bucataria frantuseasca, Ionut Lupu la fel.”

Susala insa nu se doveste a fi atat de expert pe cat sustine, pune prea multe prea multe ierburi pe carne, riscand astfel sa o amarasca. Cehf Hadad ii atrage atentia asupra acestui lucru, dar el tinde sa nu ia in seama aceasta atentionare. Juratul atrage inca o data atentia sefului de echipa – Ionut Lupu – care isi lasa treaba si ia imediat masurile necesare ca preparatul sa nu aiba probleme.

Tensiunea este maxima. Fiecare doreste ca echipa din care face parte sa fie echipa castigatatoare. „Am luat prima data doua bagete, apoi m-am intors ca sa mai iau inca doua, sa fac paine de ajuns si un pic am fost egoist ca m-am gandit eu ca sa le iau pe toate, astfel incat adversarul nostru sa nu mai aiba.” marturiseste Razvan Alexandru.

Cocosii fierb in supe, in vin, se coc la cuptoare si aromele se raspandesc ademenind membrii juriului.

„La echipa lui Bercea, nu a fost mult preparat de cocos. Nu a fost. Si asta-i pacat.” este de parere Chef Hadad.

Echipa lui Ionut Lupu se dovedeste a fi foarte buna:

„Masa lui a fost o bogatie” il lauda Joseph Hadad.

„Ma simt intr-un mare restaurant francez” spune gustand cu pofta din bucate Tudor Constantinescu.

„Am regasit savoarea, culoarea, inventivitatea. Am gasit lucrurile astea frumoase. Momentul ala in care am degustat, m-am simtit un pic in Franta.” declara Nicolai Tand.

Dupa deliberare, juratii declara echipa lui Ionut Lupu ca fiind invingatoare.

„Nu sunt mai bun ca Dragos Bercea, nici el ca mine, a castigat cine a prezentat mai frumos.” este de parere Ionut Lupu.

„Ceilalti au castigat pentru ca au fost mai buni. Ca preparate, ei au avut preparate mai diversificate. ” recunoaste cu tristete in glas Dragos Bercea.

Mic dejun frantuzesc... Pe muchie de cutit: limba, creier, fudulii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x