Antena Căutare

Articole despre tudor constantinescu

Proprietarul Chocolat, coordonatorul unui grup infracţional specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani

Proprietarul Chocolat, coordonatorul unui grup infracţional specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani

Crema restaurantelor de lux, a cofetăriilor şi a cluburilor din Capitală a ajuns în meniul procurorilor DIICOT! Localuri celebre au fost percheziţionate astăzi. Unele au fost închise.

Joi, 12.11.2015, 19:22
Ouăle se ţin în frigider? De ce?

Ouăle se ţin în frigider? De ce?

Cum păstrezi ouăle până le consumi? În frigider? Şi nici nu vrei să le depozitezi altfel? Da, ouăle se păstrează în frigider mai mult în America. În Europa, ele se ţin la temperatura camerei.

Vineri, 11.04.2014, 12:52

Vită, stridii şi homar

Mihai Irimia ne prezintă o combinație uimitor de savuroasă.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Millefeuille, nugatină şi ciocolată albă cu banană

Un desert minunat semnat de Mihai Irimia.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Duet de ciocolată albă cu nucă de cocos şi cartof dulce

Un duet care-ți lasă gura apă, propus de Alex Iacob.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume

O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Bezea italienească

O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.

Luni, 20.01.2014, 16:53
Probă de speriat la "Top Chef"

Probă de speriat la "Top Chef"

Ajunşi în semifinală, concurenţii de la „Top Chef" sunt provocaţi la cele mai grele încercări de către membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Luni, 13.01.2014, 17:06

Ruladă de curcan umplută cu caise și salvie, legume de sezon si sos cranberrie

Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.

Luni, 13.01.2014, 11:39

Cartofi cu smântână și caviar negru

Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.

Luni, 13.01.2014, 11:38

Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului

Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.

Luni, 13.01.2014, 11:37

Mușchiuleț de porc cu glazură de zahăr brun, gutui și varză roșie cu suc de rodii

Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.

Luni, 13.01.2014, 11:36

Mousse de ciocolată cu spumă de zmeură

Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.

Luni, 13.01.2014, 11:35

Medalion de porc cu piure de morcovi, eșalotă caramelizată şi pudră de bacon – o specialitate a lui Daniel Grosu

Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.

Luni, 06.01.2014, 22:25

Pave de căprioară cu andive şi pară în vin roşu – recomandarea lu Daniel Grosu

Un preparat delicios, plin de savoare.

Luni, 06.01.2014, 22:20
Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:15

Scoici Saint-Jacques cu risotto de cartofi şi prosciutto

O combinație interesntă de scoici și cartofi.

Luni, 06.01.2014, 22:10

Muşchiuleţ de porc cu cremă de morcov şi spumă de cartofi – rețeta lui Mihai Irimia

O rețetă laborioasă, dar delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:05
Chef Tudor Constantinescu, lecţie de preparat souffle

Chef Tudor Constantinescu, lecţie de preparat souffle

Preparatul gătit de chef Tudor Constantinescu a stârnit admiraţia celor prezenţi în platoul "Top Chef".

Luni, 06.01.2014, 21:01
Chef Tudor Constantinescu găteşte alături de concurenţi

Chef Tudor Constantinescu găteşte alături de concurenţi

Chef Tudor Constantinescu se hotărăşte să gătească alături de concurenţi "Top Chef".

Luni, 06.01.2014, 20:48
Juratul Tudor Constantinescu intră în competiţia Top Chef

Juratul Tudor Constantinescu intră în competiţia Top Chef

Provocările celor trei juraţi îi pun la încercare tot mai mult pe concurenţii rămaşi în competiţia „Top Chef”.

Vineri, 03.01.2014, 17:02

Carpaccio de anghinare cu mousse de brânză de capră şi piure de castane – rețeta lui Alex Iacob

O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.

Luni, 30.12.2013, 18:43

Salata doamnei Smith – Daniel Grosu

Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.

Luni, 30.12.2013, 18:31
Gazpacho cu ulei de arahide –  un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Gazpacho cu ulei de arahide – un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Un preparat așa cum nu guști prea des.

Luni, 30.12.2013, 18:21
Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.

Luni, 30.12.2013, 18:13
Crochete de ementaler

Crochete de ementaler

O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.

Luni, 30.12.2013, 17:37
Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Un preparat potrivit pentru orice ocazie.

Marti, 17.12.2013, 14:53
Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.

Luni, 16.12.2013, 15:47
Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.

Luni, 16.12.2013, 15:44
Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.

Luni, 16.12.2013, 15:42
“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.

Luni, 16.12.2013, 15:38
Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”

Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”

În competiţia „Top Chef” au rămas doar şapte concurenţi care au fost provocaţi să gătească un meniu de picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi, în următoarea ediţie ce va putea fi urmărită la Antena1. Lucrurile au devenit complicate când bucătarii au aflat că vor fi nevoiţi să se încadreze în bugetul de 100 de lei.

Vineri, 06.12.2013, 14:41
Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”

Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”

În competiţia „Top Chef” au rămas doar şapte concurenţi care au fost provocaţi să gătească un meniu de picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi, în următoarea ediţie ce va putea fi urmărită la Antena1. Lucrurile au devenit complicate când bucătarii au aflat că vor fi nevoiţi să se încadreze în bugetul de 100 de lei.

Vineri, 06.12.2013, 14:39

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Ultimele știri

x