Căutare Live

Duel in doua reprize: Cerasela Lungu vs. Aurelia Moscu

La duel, Aurelia Moscu si Cerasela Lungu au demonstrat ca stiu sa dea aroma preparatelor cu menta si busuioc. Totul, in doar 30 de minute. Ambele concurente au facut greseli de-a lungul probei, greseli care au dezamagit juriul, in timp ce colegii care priveau au inceput sa parieze care din ele va castiga.

Duel in doua reprize: Cerasela Lungu vs. Aurelia Moscu

La duel, Aurelia Moscu si Cerasela Lungu au demonstrat ca stiu sa dea aroma preparatelor cu menta si busuioc. Totul, in doar 30 de minute.

Ambele concurente au facut greseli de-a lungul probei, greseli care au dezamagit juriul.
Jurizarea a fost dura, Cerasela Lungu avand un cheesecake facut in graba iar Aurelia Moscu pregatind un mousse de ciocolata care in viziunea lui Chef Hadad era doar o crema pentru pandispan.

Pentru a nu fi trimise pe loc acasa, juratii au decis sa le inverseze ingredientele si sa le puna sa gateasca inca un fel, de aceasta data in 20 de minute.

Aurelia Moscu a iesit invingatoare.
Ciocolata nu e doar un desert... Editia a VII-a: Doi concurenti eliminati si un invitat renumit: ciocolatierul Herman Van Dender...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ultimele știri
x