Juratii Top Chef au folosit ca ingrediente de baza carne de caprioara, ton rosu si homar.
Tudor Constantinescu a preparat un medalion de caprioara cu carpaccio de cartofi si mere coapte. Inspirat de cea mai recenta vacanta la munte, bucatarul a montat preparatul pe un platou in asa fel incat sa semene cu un tablou de toamna.
Chef Joseph Hadad a contracarat cu sashimi din ton rosu cu morcovi, ceapa verde, crema de ghimbir si spuma de wasabi cu iaurt, toate montate pe piatra.
Nici Nicolai Tand nu s-a lasat mai prejos, asa ca a impresionat cu un fel de mancare pe baza de homar, insotit de salata valeriana, ceapa rosie fiarta in otet, caju, rosii cherry si, secretul lui, vinegreta de trufe. Desi pare complicat, acest fel de mancare poate fi preparat si acasa, nu doar in bucatariile restaurantelor. "Mie-mi plac mancarurile simple si gustoase. Oricine poate face mancarea asta", a declarat Nicolai Tand.