Fiecare are strategia lui: unii adauga condimente speciale, altii schimba reteta originala, unii merg pe clasic, altii merg pe inventivitate, unii pun accentul pe partea comerciala, altii se bazeaza pe gustul rafinat.
„Am vrut sa vedem cat de mult si cat de departe isi pot ei exprima cunostintele intr-un produs atat de banal. Cred ca nu exista om care sa nu fi mancat cel putin o data in viata lui un produs de fast-food.” spune Tudor Constantinescu.
Se toaca, se prajeste, se amesteca, se aranjeaza, se finiseaza si cronometrul numara secundele care se scurg si se topesc asemeni untului intr-o tigaie incinsa.
Timpul acordat de jurati pentru vanzarea produsului este de numai trei minute.Cativa vand imediat si primesc pe un produs de tip fast-food cat pentru un fel de mancare intr-un restaurant, altii se straduiesc mult sa-si vanda marfa, iar altii aleg sa faca o fapta buna si o dau pe degeaba.
Dupa ce concurentii termina cu vanzarea produselor, juratii trec la degustarea preparatelor.
„S-au limitat la un burger, s-au limitat la o carne tocata intre doua felii de paine.” spune dezamagit Tudor Constantinescu..
Aurelia Moscu
Iosif Stefanescu si Maria Ungureanu.
Nico Lontras
Chef Joseph Hadad
Nico Lontras Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata... Ziua Recoltei la TopChef...