Antena Căutare

Simona Gherghe a savurat cel mai rafinat produs din meniul restaurantului lui Tudor Constantinescu

Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Galerie
Simona Gherghe

Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Tudor Constantinescu le-a pregatit oaspetilor sai de la Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout o noua delicatesa. Incepand de astazi, in meniul restaurantului-concept

creat de juratul de la Top Chef exista medalionul de caprioara, preparatul preferat al vedetelor.

Articolul continuă după reclamă

Dupa ce a avut ocazia sa il deguste in urma cu cateva saptamani chiar in cadrul emisiunii pe care o modereaza, Simona Gherghe a fost prima care a putut savura medalionul de caprioara asezonat cu un delicios carpaccio de cartof si mar copt, alaturi de o infuzie fascinanta de vin rosu si fructe de padure. Astfel, Tudor Constantinescu si-a tinut

promisiunea facuta la Acces Direct, aceea ca Simona va fi primul oasepte al restaurantului sau care va avea ocazia sa isi rasfete simturile cu o infuzie de arome inedite.

De magia ingredientelor combinate cu pricepere in acest preparat deosebit se vor putea bucura de astazi, toti cei care vor trece pragul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout, iar Tudor Constantinescu nu a ales intamplator data de 1 Decembrie pentru lansarea noului sau preparat.

Dupa multi ani petrecuti in Belgia si Statele Unite, acolo unde si-a hranit dragostea pentru gastronimie si pasiunea pentru dulciuri, dar a sideprins secretele artei culinare, Tudor Constantinescu a decis sa faca ceea ce ii place cel mai mult in Romania. Astfel, a ales ca medalionul de caprioara, cel mai drag preparat al sau de acest an sa fie un cadou oferit clientilor sai, chiar de Ziua Romaniei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x