In editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood, cei trei jurati Top Chef, cel mai taios cooking show din Romania, ti-au pregatit retete speciale pentru Sarbatori, cu care nu vei da greș. Nicolai Tand, Joseph Hadad și Tudor Constantinescu le recomanda cititorilor revistei trei delicatese de top: oua cu trufe pe pat de ciuperci, medalion de somon invelit in prosciutto cu vinete chips, mazare și salata și, nu in ultimul rind, cozonacul Chocolat.
Cu aceasta ocazie, juratii Top Chef le-au facut și cite o urare romanilor de Sarbatori. ”Le doresc tuturor sa se bucure de familie, de ginduri bune și de mincare facuta cu suflet. E cea mai buna!”, spune Joseph Hadad. ”Voi petrece Craciunul in Maramureș, locul meu de suflet, apoi ma voi intoarce pentru marea finala Top Chef din 29 decembrie”, a dezvaluit Nicolai Tand. ”In perioada Sarbatorilor, voi supraveghea cuptoarele sa ma asigur ca in casele romanilor vor ajunge cei mai gustoși cozonaci”, le-a transmis Tudor Constantinescu colegilor de la revista GoodFood.
Ingredientele și modalitatea de preparare a delicateselor propuse de juratii Top Chef, dar și alte retete festive, le puteti descoperi in editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood, care se afla acum la chioșcurile de ziare, la pretul de 9,9 lei.