Antena Căutare

La 17 ani, Corina face declaraţii cutremurătoare: "Mă lovea şi îi arăta soţiei LIVE prin telefon!"

Corina, iubita minoră a lui Bogdan, a făcut declaraţii cutremurătoare despre relaţia cu aceasta şi nu acordă prea multe şanse unei reconcilieri!

Corina, iubita minoră a lui Bogdan, a făcut declaraţii cutremurătoare despre relaţia cu aceasta la „Totul pentru dragoste” şi nu acordă prea multe şanse unei reconcilieri! La 17 ani, tânăra face declaraţii cutremurătoare. "Mă lovea şi îi arăta soţiei LIVE prin telefon!".

Tânărul nu a negat acest acuzații, deși spune că o iubește enorm pe Corina. Se pare că relația celor doi a cunoscut momente de cumpănă, Corina trecând printr-un avort și prin acte de violență din partea celui de la care pretindea iubire.

Emisiunea „Totul pentru dragoste” va fi de luni până vineri între orele 14.00 si 16.00, iar invitații își vor spune poveștile în fața unor specialiști în domeniu.

La emisiunea „Totul pentru dragoste” vor fi poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

La 38 de ani, Bogdan repetă comportamentul tatălui său! A divorţat de soţie pentru o angajată mult mai tânără! Fetița lu... Bogdan a cerut-o de nevastă pe Corina, în platoul de la "Totul pentru dragoste". Emoționată până la lacrimi, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x