Antena Căutare

Mirela Vaida, om de televiziune, mamă și soție! Cum l-a cunoscut pe cel care îi stă alături de 13 ani: "El m-a abordat! Am zis că e un alt băgător în seamă"

A prezentat emisiuni cu şi despre dragoste, în timp ce ea a preferat să îşi ţină familia departe de lumina reflectoarelor. 

A prezentat emisiuni cu şi despre dragoste, în timp ce ea a preferat să îşi ţină familia departe de lumina reflectoarelor.

Mirela Vaida a vorbit într-un interviu exclusiv despre relaţia pe care o are cu soţul ei, cum s-au cunosct, dar şi cum se descurcă cu cei doi îngeraşi pe care îi are.

"Mă mândresc şi sunt o femeie fericită cu tot ce am, în momentul acesta. Am doi copii, o relaţie stabilă de 13 ani şi o căsnicie de 10 ani. Cred că toate femeile fac totul pentru dragoste, doar ca unele dintre ele mai fac şi greşeli.

Mi-am întâlnit soţul la Sibiu. Eram studenţi amândoi. El m-a abordat şi eu nici nu l-am băgat în seamă. Am zis că e un alt băgător în seamă. Mi-a găsit numărul, m-a sunat, ne-am văzut. Nu sunt genul care cedează din prima. Sunt destul de raţională", mărturiseşte vedeta.

De la sărăcia cruntă a ajuns manechin de top în New York! Gilbert Costache îşi spune povestea la "Totul pentru drag... Cine sunt cei patru specialisti de la "Totul pentru dragoste", emisiunea prezentata de Mirela Vaida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x