Antena Căutare

Povestea de viață a astrologului Minerva, la ”Totul pentru dragoste”: Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg de-al tatălui ei

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public drept Minerva, vine astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1, pentru a-și împărtăși propria poveste de viață, care este una impresionantă.

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public drept Minerva, vine astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1, pentru a-și împărtăși propria poveste de viață, care este una impresionantă.

Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie, însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite, însă a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale.

A absolvit Dreptul, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii ’90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.

Povestea de viață a astrologului Minerva, la ”Totul pentru dragoste”:  Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg  de-al tatălui ei

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjunctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puțin cu domnul locotenent, apoi și-a anunțat tatăl că ea se va căsători cu el.

Despre cum a reacționat tatăl, dar și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Minerva povestește astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Și poveștile impresionante de viață prezentate de Mirela Vaida, ieri, la ”Totul pentru dragoste”, i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Emisiunea s-a impus ca lider de audiență, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, în intervalul 13.59-16.01, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea ”Totul pentru dragoste” s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 1.8 puncte de rating și 15.9 cotă de piață.

Povestea de viață a astrologului Minerva, la ”Totul pentru dragoste”:  Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg  de-al tatălui ei

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena1 s-a impus ca lider de piață și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 2.4 puncte de rating și 12.3 cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de ProTv cu 2,3 puncte de rating și 11.7 cotă de piață, urmată de Antena 3 cu 2 puncte de rating și 10.2 cotă de piață.

În minutul de aur 15:58, peste 670.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Sursa:Kantar Media, Copyright:ARMADATA S.R.L. Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group. Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National Perioada 13 iunie 2018.

"Cum ar fi cu trei copii?". Mirela Vaida, imaginea care i-a băgat la idei pe fani. Mămică, din nou?: "Vre... Astrologul Minerva are o poveste de viață șocantă! Diagnosticată cu leucemie în copilărie, medicii i-au dat apoi o altă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x