Antena Căutare

„Totul pentru dragoste” a debutat în forță! Mirela Vaida a surprins pe toată lumea cu o ținută elegantă: „Bună ziua și bine v-am regăsit!”

Mirela Vaida a revenit pe micile ecrane luni, 26 februarie, când întâmpinându-i pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”! Alături de frumoasa prezentare, în emisiune au venit patru specialiști, trei psihologi și un fost jurnalist, autor al mai multor bestselleruri despre relații. 

Mirela Vaida a revenit pe micile ecrane luni, 26 februarie, când întâmpinându-i pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”! Alături de frumoasa prezentare, în emisiune au venit patru specialiști, trei psihologi și un fost jurnalist, autor al mai multor bestselleruri despre relații.

„Totul pentru dragoste” a debutat în forță! Mirela Vaida a surprins pe toată lumea cu o ținută elegantă: „Bună ziua și bine v-am regăsit!”

Cum a fost surprinsă Mirela Vaida, cu puțin timp înainte de premiera emisiunii „Totul pentru dragoste”! Imagini de senzație!

Pentru premiera emisiunii, Mirela Vaida a optat pentru o rochie albă, lungă, care i-a pus formele în evidență. Moderatoarea le-a mulțumit în primul rând celor de acasă.

Emisiunea „Totul pentru dragoste” va fi de luni până vineri între orele 14.00 si 16.00, iar invitații își vor spune poveștile în fața unor specialiști în domeniu.

La emisiunea „Totul pentru dragoste” vor fi poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

Cum a fost surprinsă Mirela Vaida, cu puțin timp înainte de premiera emisiunii „Totul pentru dragoste”! Imagini de sezaț... „De aici a început coșmarul vieții mele, fără ea, viața mea nu mai are sens!” Bogdan, un bărbat matur, în divorț, încear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x