Cum a fost surprinsă Mirela Vaida, cu puțin timp înainte de premiera emisiunii „Totul pentru dragoste”! Imagini de sezație!

De luni 26 februarie, Mirela Vaida revine cu o nouă emisune la Antena 1! Celebra prezentatoare promite un show incredibil cu și despre iubire! Nu rata marea premieră „Totul pentru dragoste”!

De luni 26 februarie, Mirela Vaida revine cu o nouă emisune la Antena 1! Celebra prezentatoare promite un show incredibil cu și despre iubire! Nu rata marea premieră „Totul pentru dragoste”!

Emisiunea „Totul pentru dragoste” va fi de luni până vineri între orele 14.00 si 16.00, iar invitații își vor spune poveștile în fața unor specialiști în domeniu.

La emisiunea „Totul pentru dragoste” vor fi poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

Dincolo de lumina reflectoarelor, este o mămică a doi copii minunaţi pe care îi iubeşte foarte mult! Mirela Vaida ar face orice pentru ei, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie să îi răsfețe!

Cum a fost surprinsă Mirela Vaida cu puțin timp înainte de debutul emisiunii „Totul pentru dragoste”? Află urmărind clipul video de mai sus!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri