Antena Căutare

Totul pentru dragoste! Cristina și Alex, un cuplu de poveste. Cei doi s-au cunoscut în facultate și de atunci sunt inseparabili

Cristina este scriitoare, iar Alex lucrează și el în lumea literaturii. Cei doi și-au început relația în facultate și sunt nedespărțiti de mai bine de 17 ani.

Cristina este scriitoare, iar Alex lucrează și el în lumea literaturii. Cei doi și-au început relația în facultate și sunt nedespărțiti de mai bine de 17 ani.

„Eu și Alex ne-am iubit diferit de-a lungul anilor ăstora, dacă așezi iubirea noastră din 2002, să zicem, lângă iubirea noastră din 2012 o să vezi că nu sunt deloc identice – asta nu înseamnă că una era mai puternică și alta mai slabă, ci pur și simplu diferite. E firesc, presupun, iubirea nu se naște și nu trăiește într-un borcan închis ermetic; ea depinde de tot ce apare în viața unui om – de transformările lui, de maturizare, de încercări, de succes, de eșec, boală, durere, bucurie. De oamenii pe care-i întâlnește, de oamenii pe care-i pierde. Iubirea e la fel de vie ca un om, nu stă pe loc, îmbracă constant culori diferite”, a povestit scriitoarea într-un interviu.

Totul pentru dragoste! Dragostea pentru gemene, un subiect controversat... Totul pentru dragoste! De 18 ani sunt nedespărțiți: ”Chiar știam ce îmi doream”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x