Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Vrei să găseşti dragostea adevarată? Iată ce schimbări trebuie să faci pentru a-ţi întâlni jumătatea în funcţie de zodie

Fiecare zodie are propriile caracteristici, lucru care îi determină pe astrologi să afirme că anumite schimbări le poate ajuta să găsească dragostea adevărată.


Fiecare zodie are propriile caracteristici, lucru care îi determină pe astrologi să afirme că anumite schimbări le poate ajuta să găsească dragostea adevărată.

Berbec: Unul dintre motivele majore pentru care relaţiile nu au funcţionat până acum a fost acela că nu ai acordat suficient timp potenţialului partener.

Taur: Chiar dacă aţi trecut prin experienţe care au lăsat răni adânci, este timpul unui nou început. Iar această perioadă este perfectă pentru o nouă şansă la iubire.

Gemeni: Învaţă să ai încredere în tine şi să-ţi analizezi trăirile. În acest fel, vei avea o imagine clară a ceea ce simţi şi ce îţi doreşti de la partenerul de viaţă. Vei salva energie şi timp.

Rac: Aţi petrecut deja prea mult timp gândindu-vă la ce s-a întâmplat în trecut. Aţi avut multe întrebări la care v-aţi fi dorit să primiţi răspunsuri.

Leu: Este bine să-ţi urmezi inima, dar este greşit să-ţi trimiţi creierul în vacanţă atunci când te îndrăgosteşti. Iubirea cere şi un procent important de raţionalitat şi practică.

Fecioară: Bucură-te de prezent, acceptă lucrurile aşa cum sunt şi încearcă să renunţi la dorinţa de a face totul perfect. Ai aşteptări prea mari şi pierzi oportunitatea de a te lăsa iubit/ă.

Balanţă: Ai petrecut mult timp încercând să repari lucrurile care n-au ieşit bine în trecut. În acest fel ai ajuns să nu te mai gândeşti la o relaţie viitoare şi pui accentul pe ce s-a întâmplat în trecut.

Scorpion: Ai făcut tot ce ţi-a stat în putere pentru a evita iubirea. Ai fost copleşit de tot ce înseamnă dragoste şi angajamente. Lasă gărzile jos şi oferă-i iubirii o şansă.

Săgetător: Nu te grăbi, lasă lucrurile să vină de la sine. Păstrează o viziune pozitivă cu privire la tot ce înseamnă iubire.

Capricorn: Înainte să aşteptaţi iubire din exterior, întreabă-te cât de multă dragoste şi acceptare îţi oferi tu. Te-ai pierdut încercând să le faci pe plac celor din jur. Respectă-te şi bucură-te de tot ce îţi oferă viaţa. Doar atunci vei atrage dragostea adevărată în viaţa ta.

Vărsător: Dacă ceva te face să te simţi bine, bucură-te fără a te gândi la consecinţe. Nu-ţi ignora intuiţia. Investeşte mai mult în tine şi acordă-ţi timp pentru satisfacerea propriilor nevoi.

Peşti: Regândiţi-vă motivele pentru care apreciaţi un om. Nu mai puneţi pe primul plan doar aspectul fizic sau posibilităţile materiale. Iubiţi oamenii pentru ceea ce sunt. Restabiliţi-vă valorile şi nu uitaţi că iubirea nu ţine cont de poziţie socială sau cont bancar.

Recomandari